Erhvervsflytning

Skal jeres virksomhed flyttes over i andre lokaler eller nye bygninger? Med Flyt I En Fart kan I forvente en effektiv og gnidningsfri erhvervsflytning – uanset hvilken virksomhed eller institution, der flyttes for. Vi tilbyder blandt andet domicilflytninger og interne flytninger, men også montering af diverse inventar og arkivflytning. Det vigtigste for os er at sikre vores kunder den bedste løsning til lige netop dem. Hvornår, hvor og hvordan er derfor op til jer – vi varetage jeres erhvervsflytning.

Stor erfaring med firmaflytninger

Erhvervsflytning af en større virksomhed kan virke uoverskuelig, og derfor gælder det om at finde professionelle flyttemænd, der ved, hvad det kræver. Flyt I En Fart har hjulpet utallige virksomheder, firmaer og organisationer med deres firmaflytning gennem tiden. Det betyder, at vi har stor erfaring med montering af kontorinventar, herunder kontorstole og hæve-/sænkeborde til computere og maskiner fra diverse IT-afdelinger. Med et kompetent hold af flyttekyndige sørger vi for, at arbejdet i virksomhederne bliver forsinket mindst muligt, mens firmaflytningen står på. Vi lægger meget vægt på at kunne planlægge hele forløbet sammen med jer, så vi sammen sikrer mest mulig arbejdsro for virksomhedens ansatte.

Vi flytter i en fart

For at sikre jeres firma den mest optimale erhvervsflytning står vi klar til at hjælpe, når I ønsker det – uanset om det gælder hverdage eller weekender. Det vil sige, at I kan holde fri fredag eftermiddag og starte arbejdet op igen mandag morgen – på jeres nye adresse. Hvornår vi flytter, og hvad vi flytter for jer, er altså op til jer. Vi lover en hurtig, problemfri flytning, hvor I naturligvis bestemmer tempoet.

Lad os klare det hele – fra start til slut

Når I flytter jeres arbejdsplads, kan I trygt overlade hele flytningen til os. Vi sørger for det hele – lige fra nedpakning af ting i flyttekasser til udpakningen og indretningen af jeres nye lokaler. Det er naturligvis også muligt at vælge en flytteløsning, hvis I ønsker selv at pakke tingene i flyttekasser. Vi ønsker at give vores kunder en så nem og gnidningsfri flytning som overhovedet muligt, og som specialister i montering af tungt gods kan I trygt overlade hele nedpakningen og erhvervsflytningen til os. Vi sørger for at få det hele fra A til B – sikkert og og hurtigt.

Vi flytter med kunderne i fokus

Hos Flyt I En Fart har vi mere end 15 års erfaring inden for erhvervsflytning. Når vi varetager jeres flytning, garanterer vi effektive og forsigtige flyttemænd, der uanset omfanget arbejder professionelt og ansvarsfuldt, indtil opgaven er løst. Vi har fokus på kundernes ønsker og behov, og vores vigtigste mission er at skabe tilfredshed hos kunderne og gode flytteoplevelser over hele linjen.

Planlægning er nødvendigt

En erhvervsflytning kan blive en besværlig og bekostelig affære, hvis I ikke er forberedte. En hurtig og problemfri flytning kræver en grundig planlægning, inden flytningen udføres. Derfor sørger vi hos Flyt I En Fart for at lægge en komplet plan ud fra jeres krav og behov. Kontakt os i dag og bliv klar til jeres firmaflytning.