pris flytning ikon Hvad koster en flytning?

Flyt I En Fart tilbyder kompetent og effektiv flytning til gode og billige priser. Her på siden kan du danne dig et overblik over priserne på de enkelte flytninger. De to skemaer til højre viser priserne på to forskellige flytninger, hvor der enten er behov for en mindre eller større flyttebil. Alt afhængigt af, hvor hurtigt du ønsker flytningen overstået, kan du dernæst vælge, hvor mange flyttemænd du gerne vil have til at hjælpe dig med din flytning. Uanset hvad du skal bruge vores flyttehjælp til, sørger vi for, at du får en rigtig god oplevelse og ikke mindst en billig flytning.

Flytning – priser, hvor alle kan være med

Skemaet her på siden er med til at give vores kunder et fingerpeg om, hvor meget de kan forvente, at deres respektive flytning vil koste. Men alle fragtfirmaer er forskellige, og det samme er de priser, et flyttefirma tager for en bestemt flytning. Her hos Flyt I En Fart tilbyder vi en professionel, men samtidig billig flytning, hvor alle kan være med. Vi som et billigt flyttefirma ønsker at bevise, at kvalitet og god service ikke nødvendigvis hænger sammen med prisen.

Et godt tilbud til din flytning

Svaret på spørgsmålet “hvad koster en flytning?” er ikke altid så simpelt. Da alle flytninger er forskellige, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har specifikke ønsker til din flytning, som vi skal opfylde for dig. Vi flytter i princippet alt, så uanset hvad du gerne vil have flyttet, finder vi helt sikkert en løsning og kommer med et godt tilbud til dig. Kontakt os i dag, og oplev hvor nem og hurtig en flytning kan være.

Pris for mindre flytning (Bil op til 20m3)

Med 1 mandKr. 450,-/pr. time (562,50 Inkl. moms)
Med 2 mandKr. 750,-/pr. time (937,50 Inkl. moms)
Ekstra mandKr. 325,-/pr. time (406,25 Inkl. moms)

Pris for større flytning (Bil op til 47m3)

Med 1 mandKr. 550,- (687,50 Inkl. moms)
Med 2 mandKr. 850,- (1062,50 Inkl. moms)
Ekstra mandKr. 325,-/pr. time (406,25 Inkl. moms)
Timerne starter fra vi kører fra vores lager i Trige, til vi er i Trige igen.