Møbeltransport

En væsentlig del af langt de fleste flytninger er naturligvis møbeltransport. Hos Flyt I En Fart tager vi flytningen af andre menneskers ejendele meget seriøs og sætter en stor ære i at levere en sikker og forsvarlig transport undervejs i forløbet. Vi garanterer derudover en omhyggelig behandling af dine møbler og sørger for, at de bliver forsvarligt spændt fast. Skulle uheldet alligevel være ude, er vi naturligvis fuldt forsikret.

Garanti for en sikker af- og pålæsning ifm. møbeltransport

At pakke en flyttevogn både korrekt og effektivt på mindst mulig plads kræver stor erfaring. Vi sørger naturligvis for, at alle dine møbler står fastspændt og sikkert under hele køreturen fra A til B, så hele flytteprocessen bliver en god oplevelse for vores kunder. De professionelle flyttemænd hos Flyt I En Fart ved præcis, hvordan dine møbler skal transporteres og forstår vigtigheden af at pakke bilen korrekt. Desuden er vores flyttemænd godt bekendt med lige præcis vores flyttevogne, hvorfor du naturligvis kan forvente en forsvarlig kørsel. Derfor kan du altså læne dig trygt tilbage og lade os om at klare din møbeltransport i Danmark – lige fra nedpakning og pålæsning til aflæsning og oppakning.

En korrekt nedpakning af dine ejendele er altafgørende

En stor del af en succesfuld flytning er en sikker møbeltransport undervejs. Derfor tilbyder vi vores kunder en professionel nedpakning og pålæsning af dine møbler. Ønsker du selv at pakke dine ejendele ned, kan du læse en grundig pakkevejledning her på siden, der sikrer, at dine genstande når sikkert frem. En korrekt pakning af dine ejendele er altafgørende for, at dine ting ikke går i stykker eller på anden vis bliver beskadiget undervejs.

Vi tager vores ansvar alvorligt

Vi tager vores transport af vores kunders møbler og andre ejendele meget alvorlig, og vi ser det som vores vigtigste mission at få flyttevognens gods frem i præcis samme stand, som de blev pakket ned. Skulle der alligevel ske et uheld, påtager vi os naturligvis fuldt ansvar for skaderne, såfremt de er forvoldt af os. Flyt I En Fart er forsikret hos Tryg Forsikring, og uanset om det drejer sig om skader på dine møbler og andre ejendele, eller om der i forbindelse med flytningen sker skader på bygningerne, vi flytter fra og til, vil vi gøre alt for, at vores kunder stadig får en rigtig god flytteoplevelse på trods af uheld.

Vi sikrer dig en tryg transport

Forventer du en omhyggelig og forsvarlig transport af dine møbler i forbindelse med din flytning, er du kommet til det rette sted. Med mere end 15 års erfaring inden for møbeltransport i Danmark har vores flyttemænd de erfaringer og kompetencer, der sikrer dig en problemfri transport af dine ejendele.

Kontakt os i dag

Uanset om du har spørgsmål til vores transport eller flytning i det hele taget, eller om du ønsker et godt tilbud på møbeltransport i Danmark, er vi klar til at give dig vejledning og gode råd, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.