Flinke flyttemænd med styrke og fart

Høj sikkerhed

Hos os er sikkerheden i top. Vores store erfaringsgrundlag gør, at vi kan tilbyde en forsvarlig transport og sikker montering – hver gang.

Høj tilfredshed

Vi ønsker til enhver tid tilfredse og glade kunder. Derfor er hver enkelt flyttemand naturligvis professionel og imødekommende.

Base i Sabro

Vores flyttefirma har base i Sabro, men det forhindrer os ikke i at yde hjælp til flytning i hele landet.

Om vores flyttemænd

Som fragtfirma er vores klare målsætning at være effektive og pålidelige, når det kommer til planlægningen og udførelsen af hver eneste opgave. Vi samler udelukkende på glade og tilfredse kunder, hvorfor du altid møder smilende og hjælpsomme flyttemænd fra Flyt I En Fart. Hver enkelt flytning er vigtig for os – uanset om det drejer sig om flytningen af møblerne på et enkelt værelse, eller om det handler om at yde flyttehjælp til en større virksomhed. Vi tager os af lige netop det, du har brug for. Som fragtfirma vægter vi vores samarbejde med kunderne enormt højt, og tillid, ansvarlighed og effektivitet er derfor også nøgleordene for vores flyttemænds virke.

Det står vi for som fragtfirma

Vores navn afslører en af de ting, vi især udmærker os i – nemlig fart. Vores flyttemænd er hurtige, effektive og sørger samtidig for en yderst kompetent behandling af dine ejendele. Heldigvis lader det til, vi lever op til navnet. I hvert fald synes det at være en af de ting, vores kunder gentager igen og igen – vores flyttemænd er ekstremt effektive. Selvom vi forsøger at gøre hele processen så nem og hurtig som overhovedet muligt, betyder det ikke, at vi går på kompromis, når det drejer sig om kvaliteten og sikkerheden bag – tværtimod. Med vores erfaring ved vi, at ingen flytning er ens. Hver eneste opgave er unik, og derfor gælder det ofte om at finde nye alternative løsninger, der giver vores kunder den bedste oplevelse.

Hvorfor vælge os?

Har du en kommende flytning i vente, og leder du efter et troværdigt og sikkert fragtfirma, der kan få dig trygt fra A til B, er du havnet det rigtige sted. For Flyt I En Fart er en flytning ikke bare en flytning. Din flytning kræver måske noget ud over det sædvanlige, og vi har løsningen – nemlig vores professionelle team af flyttemænd, der får det hele til at ske. Vores fragtfirma har mere end 15 års erfaring bag sig, og derfor kan vi tilbyde kompetent vejledning og en effektiv flytning til en fair pris. Står du selv med en flytning inden længe, eller skal din virksomhed over i nye, større lokaler, er du velkommen til at kontakte os og få et gratis tilbud – vi finder uden tvivl en effektiv løsning, der passer til lige netop dit behov.