Services

Hos Flyt I En Fart kan vi hjælpe dig med et brædt spænd af opgaver inden for flytning. Du kan her på siden se de opgaver vi oftest løser for vores kunder. Er du i tvivl om vi kan løse din opgave, ring eller skriv da blot til os.

Erhvervsflytning

Flyt I En Fart er eksperter i erhvervsflytning. Vi sikrer at din firmaflytning foregår så hurtigt og effektivt som muligt. Vores professionelle flytteteam har stor erfaring indenfor flytning af virksomheder. Vi varetager flytteplanlægning, intern- og eksternflytning, domicilflytning, arkivflytning samt montering af inventar.

Privatflytning

Hos Flyt I En Fart har vi stor erfaring med privatflytning. Vores professionelle flytteteam kan ud over selve flytningen, også være behjælpelig med flytteplanlægning samt tryg og forsvarlig nedpakning af dine ejendele inden flytningen. Vi sikrer at din privatflytning bliver en god oplevelse fra start til slut.

Specialflytning

Vi har også ekspertise i specialflytning. Flytning af tungt gods eller særligt uhåndterlige effekter kræver både erfaring samt det rette udstyr. Vi har erfaring med flytning af klaver, pengeskabe, antikviteter og kunst, samt transport af tungt gods og elektronik.

Møbeltransport

Flyt I En Fart udfører møbeltransport i hele Danmark. Møblerne pakkes nænsomt ind i flyttetæpper og spændes forsvarligt fast under transporten. Vores kompetente flytteteam har stor erfaring med transport af møbler og transporterer altid møblerne sikkert og effektivt til den ønskede lokation.