Specialflytning

Det kræver ekspertise og særlige redskaber, når tungt og uhåndterligt gods skal flyttes fra A til B. Hos Flyt I En Fart har vi mere end 15 års erfaring inden for specialflytning. Hvad end du skal have flyttet store og tunge computere i forbindelse med en firmaflytning, eller det drejer sig om en flytning af et klaver, der skal ned fra femte sal, står vi klar til at hjælpe dig.

Planlæg din specialflytning sammen med os

Vi lægger enorm stor vægt på, at vores kunders specialflytning bliver så overkommelig og smertefri for dem som overhovedet muligt. Derfor ønsker vi at planlægge flytningen sammen med kunderne for dels at spare tid for den enkelte, men også for at sikre at det hele forløber, som det skal. Samtidig tilbyder vi selvfølgelig kompetent rådgivning og vejledning til vores kunder under hele processen. Hos os er dit gods i de bedste hænder. Intet ‘flytteproblem’ er for stort eller for småt for os – vi udfører alle vores opgaver med den største seriøsitet og professionalisme. Planlæg specialflytningen med os, og oplev hvor nemt det kan være.

Vi flytter – uanset hvor stort eller tungt

Som udgangspunkt flytter vi alt. Uanset indboets størrelse eller vægten af det, der skal flyttes, har vi helt sikkert det rette udstyr til at hjælpe dig. Hvis noget er særligt uhåndterbart, benytter vi os af professionelt og moderne specialværktøj, som er designet til formålet. Har du brug for kompetente flyttemænd til flytning af dit klaver, pengeskab, stenbordplade eller måske noget helt fjerde, skal du kontakte Flyt I En Fart – vi får opgaven klaret hurtigt og effektivt.

Din garanti for en sikker specialflytning

Får du flyttet dine specialgenstande med Flyt I En Fart, er du garanteret en sikker, omhyggelig og forsvarlig flytning. Vores flyttemænd er eksperter i at montere og flytte tungt gods og skrøbelige genstande. Skal du eksempelvis have flyttet et flygel eller et klaver, har vi stor erfaring med afmontering af instrumenterne, før de pakkes og flyttes. Har du skrøbelige antikviteter, der kræver særlig indpakning og behandling, klarer vi naturligvis også det. Med hjælp fra os behøver du ikke at bekymre dig om dine ejendele, men kan i stedet nøjes med få styr på alle de praktiske ting, der måtte være i forbindelse med din flytning.

Vores flyttemænd – blandt de bedste i branchen

Vi tør godt garantere, at du vil få svært ved at finde mere professionelle og kompetente flyttemænd, end dem du møder hos os her i Flyt I En Fart. Hos os ved vi, at en flytning ikke bare er en flytning. Hver flytning er en ny vigtig opgave, der skal løses effektivt og sikkert.

Sammen finder vi en flytteløsning

Har du brug for at få dine genstande flyttet sikkert og effektivt, så kontakt os, og hør nærmere. Så finder vi sammen en skræddersyet løsning til dig. Har du spørgsmål, er du naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe dig.